Afbeelding
Foto:

Rashondenshow in Reggehal

RIJSSEN - De Kynologenclub Rijssen en Omstreken houdt zaterdag 27 januari weer haar jaarlijkse clubmatch in Sporthal 'de Reggehal' aan de Nieuwlandsweg 1, in Rijssen.

Het beloofd weer een mooie show te worden met ervaren keurmeesters. Er zijn veel honden ingeschreven uit alle delen van het land, bijna alle rassen zijn vertegenwoordigd. Indien u er toch al overdenkt een rashond te gaan kopen heeft u hier een ideale gelegenheid honden te bekijken en te praten met eigenaren van het ras waar u interesse in heeft. Vanaf de ruime tribune heeft u een mooi overzicht over de zaal.

Keuringen
Om 10.00 uur starten de keuringen door welke rond 14.30 uur klaar zijn. Daarna kunt u genieten van de kind-hond show waar jonge kinderen, verkleed, hun hond voorbrengen.

Junior Handling
Aansluitend is de 'Junior Handling', kinderen proberen hun hond op zijn best in de ring voor te brengen en te presenteren aan de keurmeester. Na de Junior Handling volgen de spannende eindkeuringen. De beste honden van alle rassen worden voorgebracht en er wordt per rasgroep een keuze gemaakt wie de winnaar is. Uiteindelijk komt er een beste van de dag tevoorschijn. Dit is een grote eer voor hond, eigenaar en fokker. Welke hond wordt er dit jaar de 'Best in Show'? Het is de moeite waard een kijkje te gaan nemen in de Reggehal!

Kom ook
Iedereen is van harte welkom, ook is er een stand aanwezig met allerlei hondenartikelen. De entree voor bezoekers is 2,50 euro. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.