Rectificatie

RIJSSEN - In het artikel even voorstellen: Jan Aanstoot lijsttrekker Gemeente Belang is een fout geslopen.

In het genoemde artikel de passage ''Wij zijn en blijven graag een ondernemersvriendelijke gemeente kiezen daarom voor enige terughoudendheid in het beslissen op welke dagen winkels geopend zijn."

De correcte tekst is: 'Wij zijn en blijven graag een ondernemersvriendelijke gemeente en daar volgens ons bij dat ondernemers zelf beslissen op welke dagen zij hun ''winkel'' open willen doen. Hierbij past ons als bestuurders enige terughoudendheid!"

Dick Tukkers

Muziek van
The Junction

RIJSSEN - Het Parkgebouw Rijssen aan de Oosterhofweg 49 staat op zaterdag 27 januari in het teken van de talentvolle Nederlandse band The Junction.

The Junction brengt een divers scala aan liedjes op adembenemend mooie a capella wijze. Ze beperken zich niet tot slechts een stijl maar bezorgen het publiek een avond met hartverwarmende ballads en de beste hip-hop beats. Ontdek het uitgebreide repertoire van deze Nederlandse groep die inmiddels wereldwijd bekendheid geniet. Al eerder toerden ze door Azie en Europa en nu zijn ze terug met hun nieuw show 'Sound of Silence'. Hierin bezingen ze de verschillende emoties die bij het leven horen. De show zal om 20.00 uur beginnen. Kaarten voor deze muzikale avond zijn te koop aan de kassa of vooraf te reserveren via www.parkgebouw.nl.