Afbeelding
Foto:

Cursus schilderen en tekenen in Rijssen

RIJSSEN - Voor diegenen die graag tekenen, schilderen of een cursus pasteltekenen willen volgen, heeft Ernst Jan ten Hove besloten een cursus aan huis te geven. Misschien zit er ook in u wel een echte kunstenaar!

Deze zullen beginnen in februari op maandag- en dinsdagavonden van 19.00 uur tot 21.30 uur. Van zijn jeugd af is Ernst Jan al bezig met schilderen en tekenen. In het verleden heeft hij diverse keren mogen exposeren waaronder in 2008 in het Rijssens Museum. Door de jaren heeft hij veel teken en schildercursussen op diverse locaties gegeven waaronder een aantal jaren als gastdocent op het ROC te Rijssen. Gedurende deze periode heeft hij gemerkt dat er veel mensen zijn met een verborgen talenten. Bij een groot aantal cursisten is het schilderen een hobby geworden.

Deelnemen
Om aan de cursussen deel te nemen hoeft u niet eerder te hebben geschilderd. In deze schilderlessen krijgt u goede begeleiding om stapsgewijs een schilderij te maken. Ook kunt u bij hem ontdekken welke stijl het beste bij u past. Uiteraard is er ook plek voor de meer geoefende schilder om hem of haar nog wat meer technieken bij te brengen. Voor hen die graag willen tekenen is er de mogelijkheid om een cursus pastelkrijt te volgen. Dit is uitstekend materiaal om met intense kleuren te werken met een verrassend resultaat. Uiteraard mag u zelf bepalen wat u gaat schilderen.

Meer informatie
U kunt via e-mail contact opnemen met ernstjantenhoeve@solcon.nl of na 17.00 thuis onder het telefoonnummer 0642557052. Kijk ook voor inlichtingen op : https://www.facebook.com/zininrijssenschilderen

Dick Tukkers