Afbeelding
Foto:

Beleef de warmte op de Gezond Thuis dag!

NIJVERDAL - Medipoint organiseert op vrijdag 9 februari de Gezond Thuis dag in de Medipoint | ZorgAccent winkel, op de Constantijnstraat 32A in Nijverdal.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om zich zo gezond en comfortabel mogelijk te voelen deze winter. Zo kunt u een infraroodcabine uitproberen, onze bedden en matrassen uittesten, of een gezondheidscheck laten doen. Bovendien profiteert u van hoge kortingen op diverse producten.

Comfortabel
In de koude winterdagen brengt u meer tijd binnenshuis door. Dan wilt u er comfortabel en warm bij zitten. Ontdek hoe wij u daarbij kunnen helpen! Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat er winterse lekkernijen klaar staan. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, en deze zijn uitgebreid uit te testen. Zo kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden voor een zo goed mogelijke nachtrust of de meest gezonde zithouding. En bij elke aankoop ontvangt u een gratis presentje!

Kom langs
Wilt u meer informatie? U bent uiteraard van harte welkom in de Medipoint ZorgAccent winkel. Deze is gevestigd aan de Constantijnstraat 32A in Nijverdal. Bel voor informatie met telefoonnummer: 088 - 10 20 100 of kijk op: www.medipoint.nl/gezondthuis