Afbeelding
Foto:

Mitra slijterij weer terug!

NIJVERDAL - Mitra slijterij is voor de 'Nijverdallers' geen onbekende. Net als de andere 24 filialen van Mitra sloot de slijterij begin 2016 haar deuren. Nu, twee jaar later, is Mitra terug naast Jumbo aan de Grotestraat. Niet meer als filiaal maar als franchise bedrijf, gerund door een zelfstandig ondernemer.

Ruud Bos, de eigenaar van 'Mitra Ruud Bos Nijverdal' heeft de drankenspeciaalzaak in een compleet nieuw, eigentijds, fris jasje gestoken. De inrichting is zeer van deze tijd maar zeker ook sfeervol. Door onder andere de gezellige sfeerhoek achterin de winkel krijgt je al snel een 'huiselijk gevoel'. En daarmee het ultieme gevoel om te willen genieten van een heerlijke drank.

Goed advies
Ruud wil samen met zijn vrouw Anouschka en dochter Mylene graag helpen bij het kiezen van een lekkere sterke drank, een mooie wijn of een speciaal bier. De keuze is groot, meer dan 200 whisky's, vele wijnen uit diverse landen en meer dan 250 speciaal bieren. Ruud Bos: "Naast een ruim assortiment in de winkel vindt je in onze folder altijd een gevarieerd aanbod met scherpe aanbiedingen. Bijvoorbeeld 8 = 6 bij speciaalbier of 2 e fles wijn voor de helft van de prijs. Zo zijn we niet alleen speciaal maar ook voordelig!"

Smaakvariaties
De overzichtelijke winkelindeling helpt je ook om de juiste keus te maken. De wijnen zijn ingedeeld in verschillende smaakvariaties zoals 'fris & fruitig' en 'rijk & vol' bij witte wijnen en bijvoorbeeld 'krachtig & intens' bij rode. De verschillende soorten speciaal bier staan op soort ingedeeld, van 'licht blond' tot 'weiss dunkel' en van 'Ipa' tot 'porter'.

Lekker geschenk
En omdat er altijd wel iets te vieren valt is er ook een enorme keuze in cadeau-pakketten. Zowel in bier als wijn zijn er in verschillende prijsniveaus vooraf feestelijk verpakte pakketten voor je samengesteld. Mocht je onverhoopt toch niet het juiste cadeaupakket vinden dan kan je die ook zelf samenstellen en er een feestelijk verpakt geschenk van laten maken. "Inmiddels zijn we al weer bijna 2 maanden open en is de drukke decembermaand ruim achter de rug. We krijgen veel enthousiaste reacties en leuke complimenten over de winkel.", aldus Ruud Bos. "Het was wel even wennen maar dat gaat snel. Wij zijn blij ons in Nijverdal gevestigd te hebben, ik hoop dat de 'Nijverdallers' blij zijn dat we er (weer) zijn!?"

Mitra Ruud Bos Nijverdal, Grotestraat 133 (naast Jumbo).