Follow-Up komt naar je toe met Valentijn

HOLTEN - Na het succes van voorgaande jaren, is het ook dit jaar weer mogelijk op Valentijnsdag je geliefde, vriend of vriendin, ouders, kinderen of buren te verrassen met een muzikaal cadeau.

Vrouwenkoor Follow-Up gaat dan namelijk weer op pad langs verschillende adressen in Holten en omgeving (<20 km) om mensen thuis te verrassen met een tweetal bijzondere liedjes, vierstemmig en geheel a capella gezongen, zonder versterking of bladmuziek. U kunt daarbij kiezen uit een viertal nummers, dus er zit altijd iets geschikts voor de gelegenheid bij. Lijkt het u leuk om dit jaar de geijkte bos bloemen te laten voor wat het is en eens origineel voor de dag te komen? Geef dan een muzikaal cadeau! De kosten bedragen 35 euro per boeking. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met hen opnemen via followupkoor@gmail.com of (06) 26 36 13 50.

Ledenvergadering IVN Rijssen

RIJSSEN -De IVN-afdeling Rijssen-Enter zal vrijdag 2 februari de algemene ledenvergadering houden. Deze is dan in de voormalige Maurisschool aan de Zevenpeggenwegg in Rijssen, vanaf 19.30 uur.

Tijdens deze vergadering zal het voltallige bestuur aftreden en een nieuw bestuur aantreden. Het nieuwe bestuur, waarvan de namen al bekend zijn, zal als eerste daad een 3-tal leden van het IVN benoemen tot erelid. Dit zullen zijn: Frans Lentelink, Eef Roelofs en Wim Ligterink.