Activiteit voor jonge mantelzorgers

RIJSSEN - Donderdagmiddag 15 februari gaat 'Voor JOU' van start georganiseerd door Evenmens. Een activiteit voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Rijssen-Holten om ervaringen uit te wisselen.

Deze wordt gehouden aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden, van 16.00 – 17.15 uur. ?'Voor JOU' is voor kinderen die opgroeien met zorg voor een gezinslid vanwege een psychische of chronische ziekte, beperking of verslaving. De zogenoemde jonge mantelzorgers. 'Voor JOU' is voor mantelzorgers van 6 t/m 8 jaar. In vijf bijeenkomsten samen met andere mantelzorgers ontdekken dat jij uniek bent. Waar je goed in bent. Hoe jouw gezin er uitziet. Waar je blij, boos, bang of verdrietig van wordt. Of wie je om hulp kunt vragen. Voor meer informatie en aanmelding kunt u mailen naar Helma Boorsma, consulent jonge mantelzorgers, hboorsma@evenmens.nl of bellen met 0548-638830

Kindercollege over ridders

HOLTEN - Kom op woensdag 7 februari naar het Kulturhus Holten voor een ontmoeting met een ridder! Tijdens dit kindercollege draait alles om de middeleeuwen en het leven van een ridder.

Dit kindercollege is speciaal voor de jeugd van 6 tot 12 jaar oud. Een ridder in vol ornaat zal aanwezig zijn om te vertellen over de middeleeuwen. Hij neemt de kinderen mee in het spannende leven van een ridder. Aanvang om 15.30 uur. De entreeprijs bedraagt 3,50 euro per persoon voor leden van de Bibliotheek. Niet-leden betalen 6,- euro. Kom naar het Kulturhus Holten aan de Smidsbelt 6 voor deze bijzondere ontmoeting!