Afbeelding
Foto:

Levenskunst Festival

NIJVERDAL - Op zaterdag 17, zondag 18 februari en vrijdag 23 februari wordt een levenskunst festival gehouden in het Zen.nl Meditatiecentrum aan de Piet Heinweg in Nijverdal. Tijdens gratis workshops kan kennis gemaakt worden met zenmeditatie, mindfulness en yoga.

Alle drie vormen van levenskunst helpen meer inzicht, rust, balans en energie in het drukke leven te brengen. 'Veel mensen beoefenen enige vorm van fysieke fitness en weten hoe goed dat voor de gezondheid is', stelt Harry Mengers, eigenaar van het Meditatiecentrum. 'Veel minder mensen werken aan hun mentale fitness. Dat is jammer want voor de gezondheid is dat minstens zo belangrijk. Denken wat je wilt denken, voelen wat je wilt voelen en doen wat je wilt doen, kun je leren door mentale fitheidstraining'.

Leuke reacties
Een cursist na afloop van de training: 'Ik heb meer aandacht voor mezelf, ondanks mijn drukke gezin en werk. Ik ben fitter en gezonder door de betere gewoontes die ik bewust gekozen heb. Mijn energie is toegenomen en de balans privé-werk is sterk verbeterd'.

Ervaar het
'Wat is het verschil tussen zenmeditatie, mindfulness en yoga? Wat zou bij mij passen?', zijn vragen die vaak gesteld worden. Harry Mengers opent op 17, 18 en 23 februari het Meditatiecentrum zodat mensen kennis kunnen maken met alle drie vormen van levenskunst. Tijdens de drie workshops horen, zien en voelen mensen wat het is. En je leert de docenten kennen.

Aanmelden
Voor aanmeldingen voor het festival en informatie over het programma kunt u kijken op de website: http://zen.nl/nijverdal. De zenmeditatie- en mindfulnesstrainingen starten vanaf 6 maart 2018.