Afbeelding
Foto:

Toneelavonden De Blenke

NIJVERDAL - Toneelgroep De Blenke houdt haar jaarlijkse toneelavonden op vrijdag 9 & 16 maart en zaterdag 10 & 17 maart.

De aftrap is op dinsdag 6 maart, dan is er een try out voorstelling voor bewoners van verschillende verzorgingshuizen in de gemeente Hellendoorn. Ook voor hen is dit dus een bijzonder leuk uitje!

Kris Kras
Dit jaar speelt De Blenke het blijspel "IJsvereniging Kris Kras" van Harm Dijkstra. IJsvereniging Kris Kras heeft een mooie ijsbaan en een gezellige tent naast de baan. Het bestuur bestaat uit een aantal markante persoonlijkheden, zoals dat zo vaak het geval is in een klein dorp. Als de eigenaar van de grond de ijsbaan van de hand wil doen, dreigen er donkere wolken voor de schaatsers. De sfeer onderling wordt ijzig koud. Of de bevroren verhoudingen nog weer ontdooien? Hopelijk wel, want wat is nou een dorp zonder ijsbaan…

Voorstellingen
De voorstellingen worden gehouden in de grote zaal van het Twents Ribhouse- & Partycentrum Noabers, aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. Aanvang is telkens om 20.00 uur, met de zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman, Dorpsstraat 22 in Hellendoorn, of telefonisch via nummer: 06-82905518 (op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur). Ook kunnen kaarten worden gereserveerd via de website: www.toneelgroepdeblenke.n

Arrangement
In samenwerking met Noabers wordt bovendien een speciaal toneel-arrangement aangeboden (eten, drinken + toegangskaartje). Zie voor de mogelijkheden de website van Noabers Hellendoorn, www.noabershellendoorn.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Jan Aanstoot (tel. 06-11916849)