Afbeelding
Foto:

Jeugd- en jongerenwerk beter te vinden

HOLTEN – Om zowel de activiteiten van het kinderwerk, het tienerwerk als het jongerenwerk van ViaVie Welzijn makkelijk vindbaar te laten zijn, lanceren de jongerenwerkers van ViaVie Welzijn nu één gezamenlijke Facebookpagina en Instagram account.

Nu is de Roefeldag te vinden op de Facebook van ViaVie Welzijn, hebben de HOPPA! Dagen een eigen pagina evenals het tienerwerk en het jeugdhonk. "Terwijl dit alles het geheel is van jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn op dezelfde locaties, maar niet makkelijk vindbaar op 1 plek. Om makkelijker aan te geven wat wij bieden op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, plaatsen we nu alles in 1 overzicht." aldus jongerenwerker Patricia van Erven.

Activiteiten
Via deze social media wil ViaVia alle activiteiten promoten die georganiseerd worden in zowel het Kulturhus aan de Smidsbelt en op het Jeugdhonk in Holten. Ook foto's en actuele nieuwsberichten krijgen dan een plekje; dit alles moet de diverse doelgroepen goed op de hoogte houden van wat er zoal te doen is.

Platform
De jongerenwerkers hopen met deze pagina's een klein platform te bieden voor de Holtense bevolking, waar te vinden is wat er aan jeugd en jongeren activiteiten in Holten georganiseerd wordt door ViaVie Welzijn. Maar ook willen de jongerenwerkers op deze manier nog makkelijker bereikbaar zijn, voor iedereen die vragen heeft op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Veel te doen
Op dit moment worden er diverse activiteiten georganiseerd door ViaVie Welzijn. Denk aan de Roefeldag die gaat plaatsvinden op woensdag 18 april, de wekelijkse tienersoos op vrijdagavond in het Kulturhus en meidenwerk op de dinsdagmiddag in het jeugdhonk. Daarnaast gaat jongerenwerker Hidde op de woensdagmiddag open op het jeugdhonk voor alle kinderen uit groep 8 en de brugklas, om zo kennis te kunnen maken met het jeugdhonk. Hidde Griffioen: 'We gaan een gevarieerd programma bieden, met voor ieder wat wils. Zoals de leuke workshops graffiti en schilderen op woensdag 14 februari. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van ViaVie Welzijn ook op: www.viaviewelzijn.nl