Hondentraining bij Kynologenclub Rijssen

Rijssen - U bent misschien de trotse eigenaar van een geweldige hond, die niet zo goed luistert als u zou willen. U kunt nu inschrijven voor A-, B- en C- cursus voor honden bij Kynologenclub Rijssen en omstreken op maandagavond 12 en 19 februari.

De trainingsmethode bij Kynologenclub Rijssen is beloningsgericht. Alle medewerkers zijn vrijwilligers. Dit betekent niet alleen lage cursusgelden maar ook de gedrevenheid van gediplomeerde instructeurs die u met veel plezier voorthelpen tijdens de opvoeding van uw hond. Inschrijving is vanaf 19.00 uur bij KC REO, in de kantine vd WRV, Arend Baanstraat 100/A Rijssen.

Puppy cursus
Met uw pup kunt u ten alle tijde instromen bij de puppy cursus. Voor de pup is het belangrijk gesocialiseerd te worden en de eerste oefeningen spelenderwijs te leren. De eerste vier lessen (voor pups vanaf 9 t/m 12 weken) zijn op zaterdagochtend. Als de pup 13 weken oud is, zal de puppy cursus op maandagavond of zaterdagochtend zijn. Meer informatie zie website: www.kcrijssen.nl of facebook: KC REO of Jannes Bruggink (0548 -518554).