Afbeelding
Foto:

Kennis Educatie Centrum

NIJVERDAL - Hoe mooi is het als een droom uitkomt. Nog mooier is dat steeds meer mensen deel uitmaken van je droom. Na ons winterdutje zijn we weer volop aan het plannen.

Woensdag 14 februari hebben we onze eerste lezing van 2018 staan; Hoogsensitiviteit door Astrid Peter. Woensdagavond 7 maart staat een lezing gepland over EMDR door Hetty Nijmeijer. Ook Annemieke Kirch start op 14 maart met een 3-luik workshops: doelen stellen en doelen halen. Iedereen heeft goede voornemens, dromen en ambities. Hoe komt het dan toch dat het halen en volhouden van ons doel zo lastig is.

Goede voornemens
Goede voornemens stranden vaak voordat we zijn begonnen. Heeft het alleen te maken met ons doorzettingsvermogen, of is er meer aan de hand? In 3 avonden vertel zij meer over waarom het zo lastig is (want je bent echt niet de enige) en natuurlijk gaan we werken aan jouw eigen doelstellingen. Annemieke maakt inzichtelijk wat echt belangrijk is en maak je een eigen actieplan waarmee je direct aan de slag kan zodat het je wel gaat lukken.

Pubers
Dan verder met onze pubers, puber en weerbaarheid een onderwerp waar bijna elke puber en hun ouders wel wat mee heeft. In april plannen we een informatieavond over Pubers voor ouders, maar eerst gaan we 3 vrijdagen met pubers praten en werken aan hun weerbaarheid. Is uw kind lekker aan het puberen? Merkt u dat uw kind het lastig vind om zichzelf te zijn op school, bij vrienden, bij de sportvereniging, en op het bijbaantje of gewoon thuis?

Weerbaar
Wilt u dat uw kind meer voor zichzelf opkomt .... meer gedaan kan krijgen zonder brutaal te worden? Zodat u thuis een andere sfeer krijgt? Is uw kind tussen de 12 en 16 jaar en zit op het voortgezet onderwijs dan is deze weerbaarheidstraining iets voor hem/haar. Kom eens langs tijdens ons maandelijks inloopuurtje, elke eerste zaterdag van de maand van 13.00 tot 14.00. Kijk op onze website voor de agenda en meer informatie. www.kenniseducatiecentrum.nl. Rijssensestraat 46, Nijverdal

Afbeelding