Daniël Lohues

RIJSSEN - "Vlier" is het nieuwste album van Daniël Lohues en tevens ook de naam van de theatertour waarmee hij op 10 februari naar Parkgebouw Rijssen komt.

De voorstelling zit boordevol met oude en nieuw nummers en verhalen over het leven. De stuk voor stuk prachtige nummers kunnen zorgen voor een lach, maar er is ook ruimte voor relativering en troost. Thema's als familie, religie, liefde en vriendschap komen tijdens de voorstelling aan bod.

Op zoek naar jezelf
Ga net als Daniël Lohues in de theatervoorstelling op zoek naar jezelf. Kaarten voor de voorstelling van 10 februari om 20.00 uur in het Parkgebouw Rijssen kosten € 23,50 en zijn onder andere te bestellen via www.parkgebouw.nl

Keunedarpse optocht

HOLTEN - De Keunedarpse carnavalasoptocht zal op 10 februari zorgen voor een bonte stoet van wagens en loopgroepen in de straten van Holten.

In het centrum van Keunedarp, zoals Holten tijdens carnaval heet, zullen de straten op zaterdag vanaf 14.00 uur weer gevuld zijn door in stijl verkleedde carnavalisten. Aansluitend aan de optocht is er bij Daglicht, Boerbiet, 't Keuntje, Bie Toontje en Kavier een dweilmiddag. Dweilorkesten en hun muziek zijn toch wel onlosmakelijk verbonden met carnaval.

Keuntjescarnaval
Wanneer u nog geen genoeg heeft van het carnavalsfeest na afloop van de optocht, kunt u vanaf 16.00 uur het feest voortzetten in Daglicht met Keuntjescarnaval.