Afbeelding
Foto:

Laurens Badkamers:
Baden in luxe

NIJVERDAL - Tempert Tegels en Badkamers is sinds begin januari 2018 verder gegaan onder de naam Laurens Badkamers. Eigenaar Laurens Keurhorst maakte de keuze voor een nieuwe naam omdat hij op zoek was naar meer uitdaging en vrijheid.

'Tempert is altijd onderdeel geweest van een franchiseformule. Daardoor had ik minder vrijheid in het maken van ontwerpen. Ik was op zoek naar meer uitdaging. Vrijheid bij het maken van badkamerontwerpen is daarbij essentieel', aldus Laurens over de keuze voor een nieuwe naam en richting.

Ontwerp op maat
Bij Laurens Badkamers wordt er geluisterd naar uw specifieke wensen en voorkeuren. Ieder badkamerontwerp begint bij de basis. 'We gaan samen met de klant op zoek naar de sfeer waar zij zich prettig bij voelen. We kijken welke stijl hen aanspreekt en welke materialen en producten daarbij passen. Dat doen we door met echte voorbeelden te werken. Zodra we de juiste sfeer voor de badkamer bepaald hebben, beginnen we met het ontwerp van de badkamer. De eerste kennismaking vind ik heel belangrijk voordat ik een ontwerp maak', vertelt Laurens over het ontwerpen van een unieke badkamer, geheel naar uw eigen wens.

Vernieuwde showroom
Bent u nieuwsgierig naar Laurens Badkamers? U kunt aanstaande zaterdag 10 februari van 10:00 - 16:00 uur tijdens de opening van de vernieuwde showroom kennismaken met de badkamerspecialist. De showroom van Laurens Badkamers is gehuisvest aan de Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal.