Vogelvoederstammetjes maken

HOLTEN - Op zondag 11 februari tussen 11.00 en 17.00 uur zijn kinderen welkom om bij het Natuurmuseum Holten vogelvoederstammetjes te maken.

Bezoek het Natuurmuseum op die dag en doe mee aan het maken van speciale vogelvoederstammetjes. Een leuke activiteit voor de jeugd waarbij ze onder begeleiding een berkenstammetje kunnen omtoveren in een echte voederstam. Beleef een leuke middag met het hele gezin door deze activiteit te combineren met een speurtocht door het museum of een boswandeling.

Vooraf reserveren is niet nodig. De kosten bedragen slechts de entree voor het Natuurmuseum. Het Natuurmuseum bevindt zich aan de Holterberg 12 te Holten.

Bossafari

NIJVERDAL - Voor dinsdag 13 februari is er weer een ontdekkingstocht uitgezet bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Kinderen kunnen samen met hun ouders en/of grootouders op pad gaan tijdens de bossafari!

Om 14.00 gaat de bossafari van start. Een gids van Staatsbosbeheer laat je de mooiste plekjes zien en wijst je op interessante ontdekkingen. Er zijn tevens spelletjes en opdrachten uitgezet tijdens de bossafari. Deelname kost 5,- euro per persoon.

Aanmelding is gewenst en kan via de website www.staatsbosbeheer.nl. Het startpunt van de bossafari is het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 te Nijverdal. Het doel van de bossafari is veel te ontdekken op een ontspannend tempo. Een heerlijke dag in de mooie Overijsselse natuur sluit je af met een bezoek aan het nabij gelegen restaurant BuitenGewoon Lekker.