Restantenmarkt Rijssen

RIJSSEN - De halfjaarlijkse restantenmarkt in het centrum van Rijssen staat gepland voor donderdag 15 februari. Van 09.30 uur is dit "the place to be" voor scherpe deals en mooie koopjes!

De restantenmarkt staat weer in het teken van de producten van het vorige seizoen. Tegen zeer scherpe prijzen gaan de laatste seizoensproducten de toonbank over voor de liefhebber. Dit alles vindt plaats op een gezellige markt waar de echte koopjesjager goed op z'n plek is! De kortingen zullen hoog oplopen, zowel op de markt als in de verschillende winkels in het centrum van Rijssen. De kern van Rijssen zal die dag tot 21.30 uur in het teken staan van de restantenmarkt. Breng een bezoekje aan de markt en mis niets van deze mooie aanbiedingen. Zo bent u alvast goed voorbereid op de volgende winter zonder de hoofdprijs te betalen!

Parkgebouw Klassiek
presenteert Matangi Quartet

RIJSSEN - Op donderdag 15 februari vindt alweer het derde concert plaats in de reeks van Parkgebouw Klassiek. De eer is dit keer aan het Matangi Quartet met klarinettiste Céleste Zewald.

Parkgebouw Klassiek laat uw kennis maken met het mooiste dat klassieke muziek te bieden heeft. De verschillende facetten van klassiek worden ten gehore gebracht door diverse, getalenteerde muzikanten. Het uit Nederland afkomstige Matangi Quartet geniet inmiddels ook internationale bekendheid en treedt op in binnen- en buitenland. Het Matangi Quartet bestaat al sinds 1999 en zal deze avond onder andere werk van Haydn en Mozart ten gehore brengen.

Programma
Klarinettiste Céleste Zewald is afgestudeerd aan het conservatorium te Amsterdam. Als veelzijdig muzikante zal ze het Matangi Quartet deze avond vergezellen. Ze zal onder andere het werk van Mozart op prachtige wijze voordragen op haar eigen wijze.

Kaarten
Aanvang van de voorstelling zal die avond zijn om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 21,50 euro per stuk te verkrijgen via www.parkgebouw.nl. Ook kunnen kaarten gekocht worden aan de kassa van het Parkgebouw Rijssen aan de Oosterhofweg 49.