Afbeelding
Foto:

Info-avond over fietspad Morsweg

RIJSSEN - De gemeente Rijssen-Holten organiseert volgende week donderdag, 15 februari, een informatieavond. Aan bod komen de diverse verkeersmaatregelen voor de Morsweg in Rijssen.

De gemeente werkt momenteel een plan uit met diverse maatregelen om deze weg duurzaam veiliger te maken. Zo komt er een rotonde op het kruispunt van de Spoelerstraat, Morsweg en Noordermorssingel. Ook zal er een enkelzijdig fietspad aangelegd worden aan de westelijke kant van de Morsweg tussen de Spoelerstraat en Nijverheidsstraat. Ook de fietsoversteek van de Jutestraat moet veiliger worden; dit tot groot genoegen van de fietsers die deze drukke straat over moeten steken.

Ontwerpplan
Deze maatregelen zijn door de gemeente uitgewerkt in een ontwerpplan. Eind november stemde het college van Burgemeester en Wethouders in het met het ontwerpplan. Dit is ook te vinden op de gemeentelijke website, www.rijssen-holten.nl/actueel/publicatie/aanleg-fietspad-en-rotonde-morsweg.

Info-avond
De informatieavond heeft als doel om omwonenden en andere belangstellenden te informeren over de concrete uitvoering. De bijeenkomst is op donderdag 15 februari van 18.30 tot 20.00 uur in de publiekshal van het gemeentehuis. Het is een inloopavond, dus u kunt op eigen gelegenheid binnenlopen om het plan te bekijken.