Afbeelding
Foto:

Nieuwe eigenaren en
locatie Multivlaai Rijssen

RIJSSEN - Jarenlang heeft Herman Kleine Staarman met veel enthousiasme MultiVlaai Rijssen geleid. Per 1 maart draagt hij de zaak over aan de nieuwe eigenaren Henk en Carolien Poffers. De vlaaienzaak krijgt ook een nieuwe locatie: Grotestraat 1C.

Zes dagen per week kun je bij MultiVlaai terecht voor heerlijke verse Limburgse vlaaien.?Iedere nacht worden de versgebakken vlaaien vanuit het Limburgse Sevenum naar Rijssen gebracht zodat er elke dag dagverse vlaaien zijn. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan dertig verschillende soorten vlaaien. Naast de klassieke abrikozen en appelkruimelvlaai, bieden Henk en Carolien ook vlaaien aan met smaken als Nutella, Salted Caramel, Brownie en Winterkoninkjesvlaai met aardbeien. Tevens zijn er diverse vlaaien zonder gelatine en/of alcohol. Dit assortiment staat in een aparte folder. Meer weten? Vraag het gerust aan één van de medewerksters.

Vlaai van de Week
Je hebt al een heerlijke vlaai voor 7,99 euro. En iedere week is er een andere luxe vlaai in de aanbieding voor 10,99 euro. Liever geen hele vlaai? Een halve of een punt kopen kan ook. En als je wilt, wordt de vlaai bij aankoop al netjes voor je in punten gesneden. Naast de echte Limburgse vlaaien verkoopt MultiVlaai ook taarten als appeltaart en slagroomtaart. Het is tevens mogelijk om je eigen taart te ontwerpen.

Belgische bonbons
Trots zijn Henk en Carolien op de shop-in-shop van Leonidas bonbons. Leonidas garandeert de versheid en de kwaliteit van zijn chocoladebonbons. Ze worden al meer dan honderd jaar gemaakt volgens traditionele methodes waarbij enkel de fijnste ingrediënten worden gebruikt. Henk: ,,Deze chocolade is van een hoge kwaliteit en past daarom perfect binnen ons assortiment. Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een heerlijk cadeau? Dan zijn de heerlijke Leonidas bonbons zeker aan aanrader."

Bezorging
Taarten en vlaaien worden tegen een kleine vergoeding bij je thuis of op het werk bezorgd. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag vers in huis. Als klant kun je tevens punten sparen via een MultiVlaai spaarkaart. Met een volle kaart krijg je vijftig procent korting op één vlaai naar keuze met een maximale verkoopwaarde van 15,99 euro. De kaarten zijn onbeperkt geldig en zijn in te leveren bij MultiVlaai Rijssen en Nijverdal.

Speciale aanbieding
Omdat Henk en Carolien graag willen vieren dat ze de nieuwe eigenaren zijn, zijn er vier weken lang mooie Multivlaai acties. Deze staan in de advertentie van de krant van volgende week. En om alle Rijssenaren kennis te laten maken met Leonidas bonbons ontvangen de eerste tweehonderd klanten een kleine attentie met vier verschillende bonbons. ?De deuren van MultiVlaai Rijssen zijn geopend van maandag 8.00 tot 12.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur of tot zolang de voorraad strekt. Tel (0548) 522 532 of HYPERLINK "http://www.multivlaai.nl" www.multivlaai.nl.

Graag tot ziens bij de vernieuwde MultiVlaai Rijssen.