Natuurmuseum Holterberg geeft kinderrondleiding

HOLTEN - Tijdens de voorjaarsvakantie is er op 18 februari een speciale rondleiding voor kinderen in het Natuurmuseum op de Holterberg.

Het Natuurmuseum Holterberg is een in heel Nederland bekend museum en is beroemd om de diorama's. Voor kinderen een leuke manier om meer te weten te komen over de Europese dierenwereld. Op 18 februari om 11.00 uur is er een rondleiding van ongeveer een half uur voor kinderen en hun ouders. Op www.museumholterberg.nl vindt u meer informatie over de rondleiding en andere activiteiten.

Toneel van Buurtvereniging Beuseberg

HOLTEN - "Verkeerde hulp op de eerste hulp" is de naam van de nieuwste voorstelling van het toneelgezelschap van Buurtvereniging Beuseberg. Ze spelen het op 16, 17, 23 en 24 februari in Café de Wippert.

In dit komische toneelstuk zien we de chaotische taferelen van dokter Hogebaum die wil stoppen met z'n werk en een opvolger moet inwerken. De voorstelling begint alle avonden om 20.00 uur in Café de Wippert aan de Wippert 6, Kring van Dorth. Kaarten zijn voor 7,- euro per stuk te krijgen door een mail te sturen naar toneel@beuseberg.nl of via Anja Kettelarij, Beusebergweg 39 te Holten. Telefonisch bereikbaar via 06 06-27084923. Voor meer informatie over de toneelgroep en deze voorstelling, kijk op www.beuseberg.nl.