Afbeelding
Foto:

Mitra Ruud Bos Schenkt Meer!

NIJVERDAL - Mitra Ruud Bos Nijverdal naast Jumbo aan de Grotestraat is alweer ruim twee maanden open. Met een zeer uitgebreid assortiment sterke drank, wijn en speciaal bier mag Mitra Nijverdal zich zeker 'drankenspeciaalzaak' noemen.

Naast het 'normale' assortiment is er ook een grote keus aan feestelijk verpakte drank geschenken. Maar mocht er bij de kant en klare kado-verpakkingen niet staan wat je zoekt dan kan je ook zelf de drankjes uitzoeken waar dan een mooi geschenk van gemaakt wordt. Iets anders mee verpakken? Geen punt! In de twee wekelijkse Mitra folder staan altijd scherpe aanbiedingen van wijn, bier en sterke dranken. Daarnaast is er voor wijn de altijd doorlopende actie 6=5! De Mitra winkel is al veel open, op donderdag EN vrijdag is er koopavond. Mocht je toch op andere tijdstippen willen shoppen dan kan je 24/7 terecht bij de Mitra Webshop www.mitra.nl. "Op de website, maar liever in de winkel, geven we graag advies over een goede drankkeuze bij bijvoorbeeld je lievelingsgerecht. Mochten we het antwoord niet direct weten dan zoeken we het op. Zo komen we altijd op de juiste drank bij elk gerecht of gelegenheid." Geeft Ruud Bos aan.

Bier Experience
Tips, aanbiedingen, leuke weetjes en nog veel meer vindt je ook op de Facebook pagina van Mitra Nijverdal. "Binnenkort zullen we onder andere op Facebook de Mitra Bier Experience van het voorjaar aankondigen. Een bierproeverij, waarbij veel verschillende brouwerijen aanwezig zullen zijn, op locatie ergens in de omgeving." Mitra schenkt meer! Kijk ook eens op: www.mitra.nl

Afbeelding