Afbeelding
Foto:

Gospelgroep Promises in Open Hof

RIJSSEN - 17 maart 2018 geeft Gospelgroep Promises haar concert 'We are the world, lets make a difference!' het concert wordt gehouden in de Open Hof te Rijssen.

Oorlogen, vluchtelingen en vreemdelingen. Hoe gaan we daar mee om, en komt het ons bekend voor of is het een 'ver van ons bed show'? Hoe staan we hier zelf tegenover, zijn we een helpende hand of draaien we er ons liever voor om? Dit zijn vragen waar we ons tijdens dit concert mee bezig zullen houden. Ook de hindernissen in ieders dagelijks leven zullen tijdens dit concert benoemd worden, met daarbij een blik op de bijbel en haar verhalen. Verschillende personen in de bijbel hebben destijds een hoofdrol gespeeld, maar zelfs nu in deze tijd zijn de verhalen nog actueel en valt er nog iets te leren.

Verhaal en liederen
Tijdens het concert wordt het verhaal verteld en afgewisseld met liederen, waardoor het verhaal en de liederen u en jou zullen raken en aan het denken zullen zetten. Promises stelt tijdens het concert niet de vraag: 'Wie is onze naaste?', maar juist: 'voor wie zijn wij een naaste?' Samen vormen wij de wereld, hoe kunnen wij een verschil maken?

Concert
Aanvang van het concert is om 20.00 uur op zaterdag 17 maart 2018 in de Open Hof aan de stationsdwarsweg 2a in Rijssen. Koffieliefhebbers zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom!

Korting voor donateurs
De entree is € 5,-, donateurs kunnen hun donateurskaart gebruiken voor 1 keer gratis toegang. Na het concert zal het verhaal als project aangeboden worden aan de verschillende kerken in de regio.

Een concert bijwonen?
Mocht u het concert moeten missen maar bent u wel nieuwsgierig geworden, houdt u dan de website in de gaten om te zien waar Gospelgroep Promises haar project in 2018 mag brengen.

www.gospelgroep-promises.nl

Dick Tukkers