Afbeelding
Foto:

Reparo neemt consumentcomputers over van RV Trading

RIJSSEN – Brian Jansen van Reparo aan de Industrieweg neemt donderdag 1 maart de particulierencomputers over van RV Trading.

Reden voor de overname is dat RV Trading én Jansen de dienstverlening op een hoog peil willen houden nu de zaken zich gestaag uitbreiden. "Je komt op een punt dat je toch moet kiezen," leggen Reinald Voortman (links) en Ronald Vrijenhoek (rechts) uit. "Onze afdeling voor de zakelijke markt heeft zich de afgelopen tijd zódanig uitgebreid dat we wat af moesten stoten en dat is de afdeling consumentencomputers geworden."

Zelfde gebouw
RV Trading wil de trouwe klanten niet aan hun lot overlaten. "Uiteindelijk zijn we ooit begonnen met de consumenten. Daarom zijn we ook heel blij dat Brian Jansen van Reparo onze particuliere klanten wil overnemen. Hij zit in hetzelfde gebouw en dat blijft zo. De klanten kunnen hier gewoon blijven komen en zelfs op dezelfde plek in het gebouwencomplex aan de Industrieweg 7 in Rijssen."

Reparo was al geruime tijd actief in het pand van RV Trading met snelle reparaties van mobiele telefoons voor zowel particulieren als ondernemers. "Voor zakelijke telefonie blijven ondernemers welkom bij Reparo," benadrukt Brian Jansen (midden).

Inmiddels is de showroom uitgebreid en overzichtelijk gemaakt. "Grote voordeel is dat we onder hetzelfde dak blijven zitten, voor het uitwisselen van informatie is dat een groot voordeel," aldus de ondernemers.