Koude neuzen wandeling Holten

HOLTEN - Op donderdag 22 februari wordt er weer een koude neuzen wandeling georganiseerd vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Geniet van het mooiste dat de Sallandse heuvelrug te bieden heeft met een wandeling vergezeld door een natuurgids. Wandelaars kunnen dan samen met een gids op pad gaan om te genieten van de winterse natuur. Het is niet alleen heel gezond om een flinke wandeling te maken in het koude klimaat, de natuur is ook nog eens beeldschoon in deze tijd van het jaar. Zie hoe de verschillende planten en bomen zich al voorzichtig voorbereiden op het komende voorjaar en laat je op de mooie kleine details van alle flora en fauna wijzen door de natuurgids.

Deelname kost 4,- euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen slechts 2,50 euro per persoon. Aanmelden voor een winterwandeling kan op de website van staatsbosbeheer onder activiteiten: www.staatsbosbeheer.nl. De wandelingen gaan die dag van start van 10.30 tot 12.30 uur.

The Zookeeper's Wife

HOLTEN - Deze spannende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de tweede wereldoorlog speelt op donderdag 22 februari in Kulturhus Holten

The Zookeeper's Wife is de verfilming van het gelijknamige boek. In het Nederlands werd dit vertaald naar "Antonina's dierentuin". Het vertelt het verhaal over een stel dat tijdens de tweede wereldoorlog ruimte bied aan Joden om te schuilen in hun dierentuin. Hij speelt die dag om 20.00 uur in Kulturhus Holten aan de Smidsbelt 6. Kaarten zijn te koop voor 7,25 euro per stuk.