Fresku in ZINiN theater

NIJVERDAL - Rapper Fresku staat nu in het theater met "Welkom bij de Fresku show". Op zaterdag 17 februari staat hij op de planken van het ZINiN theater in Nijverdal.

Fresku werd als rapper bekend om z'n controversiƫle doch poƫtische rapteksten. Z'n liedjes en clips zijn veel bekeken en hij kaart omstreden onderwerpen aan op een indrukwekkende manier. In z'n theatershow zie je meer van dit alles. Meer Fresku, meer creativiteit, meer ongein en meer van z'n talent. "Welkom bij de Fresku show" begint op zaterdag 17 februari om 20.15 uur in het ZINiN theater. Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com.

The Leisure Seeker
in ZINema

NIJVERDAL - The Leisure Seeker is een verfilming van het gelijknamige boek. Een tragikomedie met een intrigerend verhaal. Op dinsdag 20 februari speelt hij in de ZINema in Nijverdal.

Ella en John zijn ernstig ziek en naderen het einde van een mooi leven. Ze besluiten zich niets aan te trekken van de goedbedoelde bemoeienissen van hun artsen en familie en trekken er samen op uit in hun oude camper, The Leisure Seeker. Ze maken de reis van hun leven en vinden de liefde van hun leven en voor elkaar terug. The Leisure Seeker draait op dinsdag 20 februari om 20.00 uur in het ZINema aan de Willem Alexanderstraat 7A te Nijverdal. Kaarten zijn te bestellen via www.zinin.com of aan de kassa. Online bestellingen profiteren van een korting van 1,- euro op de kosten van normaal 9,50 euro per kaartje.