Jazz & Blues: Karsu

RIJSSEN - Zangeres Karsu brengt op zaterdag 17 februari een ode aan de vele hits die Atlantic Records op z'n naam heeft staan. Ze staat dan in de Van Dam zaal van het Parkgebouw met haar voorstelling over dit platenlabel dat een begrip werd.

Atlantic Records heeft, net als Karsu zelf, Turkse wortels. De oprichter Ahmet Ertegün is medeverantwoordelijk voor het grote succes van onder andere Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees en vele anderen. Karsu zal deze avond een aantal legendarische jazz & blues songs ten gehore brengen welke afkomstig zijn van Atlantic Records. Karsu Plays Atlantic Records gaat van start om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.parkgebouw.nl.

Gezins wandeling
Holterberg

HOLTEN - Op maandag 19 februari is het weer tijd voor een gezinswandeling over de Holterberg. Dit wordt georganiseerd door het Natuurmuseum Holterberg.

De rangers van het Natuurmuseum Holterberg vergezellen de wandelaars en maken de wandeling nog leuker met spannende verhalen! Na afloop is er de mogelijkheid om broodjes te bakken en warme chocomelk te nuttigen op het Holterbergplein. Dit is tevens de plek waar vandaan de wandeling zal starten omstreeks 11.00 uur die dag. Het reserveren van deelname kan via het telefoonnummer 0548-361979 of door te mailen naar info@museumholterberg.nl. Deelname kost 4,- euro per persoon, inclusief broodje en warme chocomelk.

Filmhuis: Down to earth

RIJSSEN - De film "Down to earth" draait op donderdag 22 februari in de Van Dam zaal in het Parkgebouw Rijssen.

"Down to Earth" gaat over een gezin dat alle zekerheden in het leven achter zich laten. Ze leefden een fijn leven in Europa en genoten van de rijkdom en vastigheid die ze hadden. Toch besloten ze hun huidige leven vaarwel te zeggen en reizen af naar Michigan. Wanneer ze daar een indianenstam ontmoeten is dit het begin van een avontuur dat veel groter wordt dan ze hadden kunnen voorzien. De film draait om 20.00 uur in het Parkgebouw aan de Oosterhofweg 49 te Rijssen. Een kaartje a 4,50 euro is te bestellen via www.parkgebouw.nl.