Afbeelding

Zondag FC Twente – Sparta Rotterdam

ENSCHEDE - Na de nipte verliespartij tegen Ajax in Amsterdam wacht zondag Sparta Rotterdam in eigen huis. De belangrijke wedstrijd begint om 14:30 uur.

De vorige keer dat Sparta op bezoek kwam in Enschede ging het zonder punten naar huis. In de vierde speelronde boekte FC Twente een 3-1 overwinning. Hakim Ziyech scoorde in zijn laatste wedstrijd voor FC Twente twee keer en werd Man of the Match, het andere doelpunt kwam op naam van Yaw Yeboah en Loris Brogno. De vorige ontmoeting in Rotterdam eindigde in een teleurstellende verliespartij. In de eerste helft scoorde Craig Goodwin de eerste en enigste goal van de wedstrijd. FC Twente eindigde de wedstrijd met 10 man, Stefan Thesker kreeg in de 94e minuut een rode kaart. Voor de belangrijke wedstrijd met Sparta zijn nog kaarten verkrijgbaar via fctwente.nl/wedstrijden of in Fanstore De Grolsch Veste. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50. Jij komt toch ook?