Afbeelding
Foto:

Veel inschrijvingen Reginox-loop

RIJSSEN - De altijd populaire Reginox-bedrijvenloop komt er weer aan. De loop trekt zoals ieder jaar weer een groot aantal deelnemers van binnen en buiten de regio, zelfs uit België.

De Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Assistverzuim-Rijsserbergloop, heeft nu al een record aantal teams. "We hebben op dit moment, vier maanden voor de Rijsserbergloop al ruim boven de 60 teams en dat worden er met de dag meer!" aldus de organisatie. Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen met de Reginox-bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert de Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten. Reginox vindt dit belangrijk en is daarom dit jaar al voor het 10 e jaar op rij de trotse hoofdsponsor van deze bedrijvenloop.

Clinics
Om fit aan de start te verschijnen op vrijdagavond 8 juni kunnen bedrijven meedoen aan hardloopclinics. De clinics starten dinsdagavond 13 februari om 19:00 uur op de atletiekbaan van AV Rijssen. Vanaf dan wordt er 15 weken lang getraind voor de Rijsserbergloop. Deze clinics zijn geschikt voor zowel getrainde als ongetrainde lopers. Ieder gaat op zijn eigen niveau onder begeleiding van professionele trainers aan de slag. Er zal een groep starten die van 0 naar 5 km traint. Daarnaast kan er ook getraind worden voor de 5 of zelfs de 10 km. Het belangrijkste is dat collega's fit(ter) worden en plezier beleven aan de wekelijkse trainingen.

Gezellig
Naast een sportieve prestatie is de Reginox-bedrijvenloop vooral gezellig. Voor en na de loop worden de bedrijvenlopers verwend in de VIP-tent met een hapje en een drankje. Vanuit de tent zal er op een groot LED-scherm live-beelden gezien kunnen worden van de lopers die de Rijsserberg aan het beklimmen zijn. Na de loop is er een gezellig afterparty! Als organisatie staat naast sportiviteit en gezelligheid de veiligheid van onze deelnemers hoog in het vaandel. Er is daarom een maximum gesteld op het aantal deelnemers aan de Rijsserbergloop. Voor de inschrijvingen geldt dan ook VOL = VOL.

Parcours
De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 t/m 6 jaar kunnen hier GRATIS aan meedoen. Zij mogen 400m (1 ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa's, mama's, opa's en oma's lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar! Voor het publiek zijn er 3 hotspots met gezellige muziek om te kijken; de atletiekbaan, de kruising bij de Joodse begraafplaats en bovenop de Rijsserberg.

Loop mee
Daarnaast is er voor gekozen om bovenop de Rijsserberg de atleten een extra boost te geven door daar een DJ te plaatsen met muziek! Ook krijgen alle deelnemers van de 5 km en 10 km een schitterend uniek functioneel loopshirt. "Bij andere lopen betaal je al gauw € 15,00 extra voor een shirt. Bij ons krijgen de atleten het voor de geleverde prestatie", aldus de organisatie. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website: www.rijsserbergloop.nl