Afbeelding
Foto:

50 procent korting op
Peugeot-opties bij Broekhuis

TWENTE - Bent u geïnteresseerd in een nieuwe Peugeot met een wel erg aantrekkelijke optielijst? Dan is dit hét moment om te beslissen. U kunt namelijk nog tot en met 24 februari profiteren van een wel zeer aantrekkelijk aanbod tijdens de Peugeot Avantage dagen.

Autobedrijf Broekhuis biedt tijdens deze Peugeot Avantage dagen alle opties aan met maar liefst vijftig procent korting. Deze kortingen zijn geldig op alle opties, met uitzondering van de modellen Peugeot 3008, 5008 en de Partner Electric. Uw nieuwe auto is geheel naar wens samen te stellen, met opties uiteenlopend van metallic lak, een panoramadak, een uitgebreid muzieksysteem of één van de tientallen andere mogelijkheden. U krijgt dus nog meer Peugeot in uw Peugeot. Naast de 50 procent korting op individuele opties is deze korting ook geldig op de Packs; dit zijn combinaties van meerdere opties die dan al extra gunstig geprijsd zijn. Zo kunt u bij de Peugeot 308 het aantrekkelijke Drive Assist pack kopen. Dit omvat diverse opties voor een nog veiliger auto: vermoeidheidsherkenning, waarschuwing bij het verlaten van de rijbaan, het herkennen van verkeersborden en de grootlicht-assistent. Ook het Pack Full LED zorgt voor goed zien én gezien worden, met LED-koplampen, LED-mistlampen en LED-richtingaanwijzers. Uw voordeel van al snel oplopen tot enkele honderden euro's.

Kom langs
Autobedrijf Broekhuis ontvangt u graag in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Rijssen voor een goed advies. Zo kunnen zij u ook adviseren over de mogelijkheden voor private en zakelijke lease en financiering. Kijk ook op: www.broekhuis.nl/peugeot