Volle Bloei

RIJSSEN - Volle Bloei is een voorstelling van Karin Bloemen waarin ze laat zien dat er op elke leeftijd de mogelijkheid is om in volle bloei te zijn.

Karin Bloemen zorgt ervoor dat u na afloop van de voorstelling de zaal verlaat vol energie en met inspiratie. Al haar talenten, zoals haar zang en haar humor, zal ze daarvoor benutten. Ook geeft ze lokaal talent een kans tijdens deze voorstelling. Volle Bloei is te zien op vrijdag 2 maart om 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen. Kaarten voor deze voorstelling kunnen besteld worden via www.parkgebouw.nl en kosten € 31,50.

Er ligt een krokodil onder mijn bed

ENTER - Op 28 februari is de kindervoorstelling "Er ligt een krokodil onder mijn bed" te zien in De Talenter in Enter.

Menig kind is wel eens bang geweest om naar bed te gaan, want wat zit er in het donker onder het bed? Dat is waar deze voorstelling van theatergroep 'De Jonge Honden' over gaat. In de kamer van Lotje zit Karel de krokodil. Samen vermaken zij zich opperbest. Meegenieten met de avonturen van Lotje en Karel kan op 28 februari om 14.00 uur. De entree voor deze voorstelling bedraagt € 3,50.

Dummie de Mummie 3

HOLTEN - In het Kulturhus kan er op woensdag 28 februari om 15.00 uur genoten worden van de film "Dummie de Mummie 3" door kinderen en volwassenen!

Ga met Dummie en zijn vrienden terug naar Egypte om meer te weten te komen over de familie van Dummie. Maar hoe kom je daar als je een mummie bent en dus geen paspoort hebt? Beleef het avontuur mee en kom naar het Kulturhus om "Dummie de Mummie 3 te zien"! Kaarten kosten € 5,- inclusief ranja en popcorn.

Expositie
Profoto

HOLTEN - Profoto is de Holtense fotoclub en de leden daarvan willen u graag hun mooiste foto's laten zien in het Kulturhus.

Prachtige foto's gemaakt door de leden van Profoto zijn al sinds 17 februari te zien in het Kulturhus in Holten. Tot 27 april 2018 kan iedereen nog genieten van de mooiste plaatjes. Meer informatie over Profoto, lid worden of het bezoeken van clubavonden vindt u op www.profotoholten.nl