Afbeelding
Foto:

Betaalbaar en snel een nieuwe sleutel

HENGELO - Het kan iedereen overkomen; je raakt een autosleutel kwijt die vervangen moet worden of je bestaande sleutel werkt niet meer. Het vervangen van een sleutel is duur via een merkdealer. Sleutelspecialist Havekes in Hengelo laat zien dat het ook een stuk betaalbaarder kan.

Sleutelspecialist Havekes biedt via de website www.autosleutels-hengelo.nl de mogelijkheid om snel en eenvoudig een nieuwe sleutel te bestellen. Van vrijwel ieder merk is snel een nieuwe sleutel te programmeren. Sinds 1998 zijn nieuwe auto's voorzien van startonderbreking, waardoor een chip dus gekopieerd moet worden om een sleutel bij te maken. Ook wanneer uw auto beschikt over een afstandsbediening of zelfs een keyless entry systeem kan in de meeste gevallen een sleutel aangemaakt worden en aangemeld bij de auto. Op de website staat een uitgebreide lijst van merken en modellen waarvoor sleutels gemaakt kunnen worden, maar ook wanneer uw auto hier niet op staat kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

Reparatie
Ook wanneer de sleutel alleen een klein defect heeft zoals een lege batterij, niet werkende knopjes of een gebroken plastic behuizing kan sleutelspecialist Havekes u helpen. Kom langs aan de Emmaweg 24 in Hengelo, bel met 074-25 01 620 of kijk op: www.autosleutels-hengelo.nl