Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nieuwe Outback bij Zuithof

BORNERBROEK - De nieuwe Subaru Outback is gearriveerd in de showroom van Autobedrijf Zuithof. De zesde generatie van de Outback heeft een heuse facelift ondergaan. Niet alleen zijn het exterieur en het interieur van de auto aangepast, maar ook de techniek en veiligheidsuitrusting.

De voornaamste veranderingen aan het exterieur bevinden zich aan de voorzijde van de Subaru Outback. De nieuwe grille, nieuwe koplampen en een andere bumper geven de auto een nog stoerder uiterlijk dan de vorige generaties van de Outback. Aan de zijkant van de Subaru Outback zijn de nieuwe lichtmetalen wielen en andere buitenspiegels de meest opvallende veranderingen. Aan de binnenkant is er ook het nodige veranderd aan de Subaru Outback, die onder andere voorzien is van een nieuw stuurwiel en nieuwe ventilatieroosters en daarnaast uit andere materialen bestaat. Opvallend is verder het volledig nieuwe en als één geheel ogende beeldscherm voor infotainment, kachelbediening en andere belangrijke functies. Het navigatiesysteem maakt gebruik van TomTom-kaartsoftware, waardoor het gebruiksvriendelijker is en gemakkelijker te updaten.

Weggedrag
Door aanpassingen aan het onderstel reageert de Subaru Outback rustiger op oneffenheden in het wegdek. Verder kent de auto een hogere stuurprecisie en een beter gevoel in het rempedaal doordat de stuurinrichting en de remmen zijn gewijzigd. Verder is de veiligheidsuitrusting nog meer aangescherpt door onder andere extra functies toe te voegen aan het bekroonde EyeSight-systeem.

Maak kennis
De medewerkers van Autobedrijf Zuithof vertellen u aan het Tusveld 15 in Bornerbroek graag meer over alle specificaties van de nieuwe Subaru Outback.