Afbeelding
Foto:

Optimaal reinigen met Kärcher

TWENTE - De winterperiode is voor veel auto's een grote aanslag op de buitenkant. Alle sneeuw, water, pekel en andere 'prut' op de wegen zorgt er voor dat menig auto wel een wasbeurt kan gebruiken. Ook voor reinigingsapparatuur bent u bij Twimva automaterialen aan het juiste adres.

Twimva levert een breed scala aan reinigingsproducten en apparatuur, waaronder het befaamde merk Kärcher. Momenteel zijn hun K5 en K7 Premium Full Control hogedrukreinigers extra gunstig geprijsd. Dit zijn veelzijdige hogedrukreinigers met veel toepassingen. Of u nu uw eigen auto reinigt, een werkplaats schoon moet houden of ander vuil klusje aan moet pakken, met Kärcher's hogedrukreinigers bent u zeker van een snel en net resultaat.

K5
De Kärcher K5 Premium Full Control levert maximaal 145 bar aan waterdruk met een doorvoer van maximaal 500 liter per uur. Met een vermogen van 2,1 kW reinigt u ongeveer 40 vierkante meter per uur. Het G180Q Full Control Plus spuitpistool met 3-in-1 Multi Jet lans en telescopische handgreep zorgt voor precieze controle om de moeilijkste plekken te bereiken. Met het Plug 'n Clean systeem brengt u eenvoudig reinigingsmiddel aan. Op de haspel zit een hogedrukslang van 8 meter. De watergekoelde motor, ingebouwd waterfilter en tuinslangaansluiting zorgen voor een betrouwbare wateraanvoer. Nu leverbaar voor € 334,95 met 5 jaar garantie.

K7
De K7 biedt nog meer kracht voor de zwaardere klussen. De maximale waterdruk is dan 180 bar met 600 liter per uur doorvoer. Met het vermogen van 3 kW reinigt u ongeveer 60 vierkante meter per uur. Met een 10 meter hogedrukslang hebt u nog meer flexibiliteit. De K7 beschikt over hetzelfde spuitpistool, handgreep en lans met Plug 'n Clean systeem. Wanneer u de K7 niet gebruikt is deze veilig opt e bergen in de meegeleverde opbergtas. De K7 is nu leverbaar voor € 449 met eveneens 5 jaar garantie.

Kom langs
Bezoek Twimva aan het Poolman 11 in Enschede of de Twentepoort West 25 in Almelo. Kijk ook op: www.twimva.nl