Afbeelding
Foto:

Baan Twente valt drie keer in de prijzen

RIJSSEN – Officieel Mercedes-Benz dealer Baan Twente, met vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal, heeft recent drie prijzen gewonnen. Een belangrijk stukje waardering voor hun professionaliteit en klanttevredenheid.

Op 17 januari werden in Nederland de CSI (customer satisfaction index) awards uitgereikt bij Mercedes-Benz. De CSI is gebaseerd op een vragenlijst ingevuld door klanten van Mercedes-Benz Van ProCenters. Baan is dit jaar uitgeroepen tot beste Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland.

CSI Trucks
Baan Trucks won in december vorig jaar ook al de prijs voor beste Mercedes-Benz truckdealer. Het was het tweede jaar op rij dat zij deze prijs in ontvangst mochten nemen. Sinds 2015 wordt in Nederland door de Mercedes-Benz Truck-organisatie structureel gewerkt om tot de perfecte service voor klanten te komen. Alle Nederlandse Mercedes-Benz truckdealers hebben zich hieraan gecommitteerd.

Klanttevredenheid
De vestiging van Baan in Rijssen geniet de bijzondere eer om weer een Klant Nr. 1 medaille in ontvangst te mogen nemen. De vestiging viel op door haar bijzonder hoge mate van klantvriendelijkheid en won zodoende de medaille. Baan heeft een goed contact met haar klanten hoog in het vaandel staan en hecht aan regelmatige en actieve feedback van haar klanten. Het bedrijf investeert veel tijd en moeite in klantvriendelijkheid. Een warme behandeling van de klant, een strenge sollicitatieprocedure voor kandidaat-medewerkers en korte lijnen van communicatie dragen allemaal hun steentje bij. Ook voor 2018 stelt Baan zich ten doel weer de Klant Nr. 1 medaille te winnen.

Kom langs
Kom langs bij één van de Baan vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal om dit zelf te ervaren. Kijk ook op: www.baantwente.nl