Afbeelding
Foto:

Keukenstudio Regio Oost, keukens op maat

RIJSSEN - Dit jaar bestaat Keukenstudio Regio Oost 25 jaar. En dat betekent 25 jaar passie voor het vak. Dit bijzondere jubileum vieren we uitgebreid met leuke acties en events, maar ook met een prachtig jubileummagazine. Houd onze website en social media in de gaten!

Wat ons al 25 jaar bezig houdt? Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan die wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

De stijl die bij u past
Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens, moderne keukens en design keukens. In onze vernieuwde en zeer ruime keukenshowroom in Rijssen vindt u een grote collectie keukens in deze stijlen. En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van handgemaakte, massief eiken fronten, precies in die kleur en uitvoering die u wenst? Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd een keuken die bij uw woonwensen past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod.

Slimme apparatuur
Uiteraard bent u ook op het gebied van keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost aan het juiste adres. Voor elke kook- en keukenwens vinden wij voor u passende keukenapparatuur. Daarbij houden wij ook rekening met domotica: slimme apparaten in uw keuken die uw leven een stuk comfortabeler maken. Zoals een oven die u op afstand kunt instellen, zodat de oven al voorverwarmd is als u thuis komt van uw werk. Of een koelkast met camerafunctie, zodat u waar u ook bent de inhoud van uw koelkast kunt bekijken.

Het beste resultaat
Om uw nieuwe keuken vervolgens vakkundig te realiseren zijn wij partner in huis&co. Of het nu gaat om de complete verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer of een schilderklus: in huis&co werken bedrijven samen die door jarenlange ervaring de klappen van de zweep kennen. Kortom, door onze samenwerking wordt voor u het beste resultaat behaald.

Maak kennis!
Graag laten wij u laten kennismaken met onze merken én met de creativiteit en expertise van onze keukenadviseurs. Kom gerust langs in onze keukenshowroom in Rijssen en laat u inspireren! Overigens zijn wij wegens sterke groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Kent u toevallig iemand die ons team wil komen versterken? Verderop in deze krant vindt u onze twee nieuwste vacatures, voor een commercieel medewerker binnendienst en een keukenmonteur. Kijk voor meer informatie op www.keukenstudio.nl.

Kom langs
Keukenstudio Regio Oost is gevestigd aan de Molendijk Noord 59 in Rijssen. Bel voor informatie met: 0548 530340 of email naar: info@keukenstudio.nl