Film: Victoria & Abdul

HOLTEN - Kulturhus Holten draait op donderdag 8 maart de waargebeurde film "Victoria & Abdul" over een koningin die een bijzondere vriendschap sluit met de Indiase klerk Abdul.

Abdul komt mee vanuit India om te werken aan de viering van het Gouden Jubileum van koningin Victoria. De twee ontmoeten elkaar en er ontstaat al snel een bijzondere en hechte vriendschap. Dit wordt niet door iedereen gewaardeerd vanwege de positie van de koningin, en ze komt onder druk te staan om de vriendschap te verbreken. Victoria raakt echter nog beter bevriend met de Indiase klerk en leert te wereld te zien vanuit een heel ander perspectief.

Kaarten voor de filmvertoning zijn te bestellen via www.kulturhusholten.nl of bij het infopunt van het Kulturhus tijdens openingstijden. Aanvang van de filmvertoning van "Victoria & Abdul" is om 20.00 uur.

Noaberavond De Kandelaar

HOLTEN - Tijdens de Noaberavond op donderdag 8 maart zijn donateurs en belangstellenden welkom voor een informatie en gezellige avond.

Speciale aandacht gaat die avond naar een gedeelte van de Beuseberg en de gemeentegrens met Markelo en Lochem. Geniet daarnaast ook van de filmpresentatie van De Buisweerd en het optreden van Hoolter Korhanen. De Noaberavond begint omstreeks 20.00. Belangstellenden zijn welkom bij De Kandelaar aan de Stationsstraat 4.