Kleurrijk bezoek

RIJSSEN/HOLTEN - Senioren kunnen met de bus naar de kleurrijke tulpenvelden in de Noordoostpolder! ViaVie Welzijn Rijssen–Holten organiseert op woensdag 25 april aanstaande een dagtocht naar de prachtige bollenvelden in de Noordoostpolder.

Vanaf uw opstapplaats in Rijssen of Holten wordt u gereden naar Creil, waar u in het Tulpeninformatiecentrum wordt ontvangen met een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit een buffet met onder andere soep, een kroket, diverse lekkere belegde broodjes en koffie/thee. Ook voor de mensen die iets minder ter been zijn wordt goed gezorgd. Zij krijgen de lunch aan tafel geserveerd. Na de lunch volgt er een vertelling en film over tulpen. Vervolgens maakt u met een erkende gids een tour over de voormalige zeebodem, langs werelderfgoed Schokland en Urk. Voor het vertrek terug naar huis wordt er een bakje vers fruit uitgedeeld. Ook krijgt iedereen een mooie bos verse tulpen om mee naar huis te nemen.

Vol is vol
Er kan zowel in Rijssen als in Holten worden in- en uitgestapt. Het vertrek is om 09.30 uur vanuit Rijssen en 10.00 uur vanuit Holten. De verwachting is dat de bus rond 16.15 uur weer terug is in Holten en om 16.40 uur weer in Rijssen. De prijs van dit uitstapje bedraagt € 39,50. Dit is inclusief busreis, uitgebreide lunch, vertelling, film, rondrit met gids, bakje vers fruit en een bos verse tulpen. De dagtocht is ook geschikt voor iedereen die minder goed ter been is. In de bus is er namelijk plaats voor rollators en inklapbare rolstoelen. Tevens beschikt de bus over een rolstoellift. De gastvrouwen van ViaVie Welzijn kunnen u indien nodig een helpende hand bieden gedurende de dag. U kunt zich tot uiterlijk 30 maart aanmelden bij ViaVie Welzijn via telefoonnummer 0548-362755. Meld u zich snel aan, want vol is vol! Deelnemers ontvangen ruim voor de tijd schriftelijk een persoonlijk bericht met een gedetailleerd programma.