Afbeelding
Foto:

Langer zelfstandig wonen met professionele hulp

RIJSSEN - Lekker lang vertrouwd thuis blijven wonen, is wat de meeste mensen graag willen. Ook de overheid stuurt hier sterk op aan. Maar op een gegeven moment is er toch wellicht hulp nodig in uw dagelijks leven.

De vraag naar hulp in en om huis wordt steeds groter mede als gevolg van de nieuwe wet- en regelgeving. Niet iedereen heeft een grote kennissenkring waar men op terug kan vallen. En bij verlies van een van de partners kan het sociaal netwerk heel klein worden. Ondanks dat kinderen, buren en kennissen bijspringen, wil men toch graag zelf de controle houden en niet totaal afhankelijk zijn van de zorg van mantelzorg door bekenden of vrijwilligers.

Ervaren zorgverleners
Om in deze behoefte te voorzien hebben de dames Jenny Veldman en Herma van der Stouw uit Rijssen als ervaren zorgverleners hun handen ineen geslagen. Jenny heeft een professionele achtergrond in de zorg en Herma heeft jarenlange ervaring als mantelzorger van haar moeder en de buren. Hierdoor kunnen zij professionele hulp bieden aan senioren, minder validen en mensen die door drukke werkzaamheden aan bepaalde werkzaamheden niet toe komen. De dames bieden begeleiding aan bij u thuis in Rijssen en directe omgeving bij een groot aantal zaken van uiteenlopende aard, zoals bijvoorbeeld het vergezellen naar een dokter. Wilt u van de diensten van de dames gebruik maken dan kunt u contact opnemen met Herma 06-15310128 of met Jenny 06-47185241.