André Manuel komt naar Kulturhus Holten

HOLTEN - Cabaretier André Manuel zal op zaterdag 10 maart op de planken staan van het Kulturhus Holten. Hier brengt hij z'n nieuwste voorstelling genaamd "De onzen".

In "De onzen" raakt hij gevoelige onderwerpen aan zoals de vluchtelingencrisis, de Amerikaanse president en racisme. Dit resulteert in een actueel programma met satire die zich op het randje begeeft. Met enige brutaliteit trakteert hij het publiek op zijn visie over deze onderwerpen. Humor met een rauw randje!

Benieuwd naar het nieuwe programma van André Manuel? Koop kaartjes voor deze voorstelling via www.kulturhusholten.nl of bij het infopunt van het Kulturhus tijdens openingstijden. De voorstelling begint op 10 maart om 20.00 uur in Kulturhus Holten aan de Smidsbelt 6.

A JE TO!

RIJSSEN - "A JE TO!" is de bekende uitspraak van Buurman en Buurman. Er is nu een musical van de twee buurmannen die op 10 maart te zien is in het Parkgebouw Rijssen.

Zowel kinderen als volwassen kennen de twee buurmannen, die meestal niet met de meest logische oplossingen problemen te lijf gaan, van televisie. Niet in de lach schieten bij de avonturen van Buurman en Buurman is bijna onmogelijk. Nu spelen de twee ook de hoofdrol in de musical "A JE TO!".

Ook nieuwsgierig naar hoe hun jacht op mollen gaat aflopen en hoe groot de ravage wordt? Kom dan op 10 maart naar Parkgebouw Rijssen, Oosterhofweg 49 in Rijssen. Er is een voorstelling om 14.00 en 16.00 uur. De entree bedraagt € 15,-.

Franz Liszt
door Twents Liturgiekoor

HOLTEN - In de Dorpskerk in Holten is de "Via Crucis" van Franz Liszt, uitgevoerd door het Twents Liturgiekoor, te horen op zondag 11 maart.

Het Twents Liturgiekoor zingt het verhaal dat begint bij het moment waarop Jezus gevangen wordt genomen en eindigt bij Zijn graflegging. Door het Twents Liturgiekoor wordt in het Latijn gezongen, maar de tekst is ook in het Nederlands beschikbaar. Kom luisteren op 11 maart om 19.00 uur in de Dorpskerk, Kerkplein 1 in Holten. De toegang is gratis, maar een gift is welkom.