Afbeelding
Foto:

Heerlijk genieten bij MultiVlaai in Rijssen

RIJSSEN - MultiVlaai in Rijssen is vanaf deze vrijdag 2 maart open op een nieuwe locatie. Henk en Carolien Poffers namen de eerdere Rijssense vestiging over van Herman Kleine Staarman. Zij heropenen de winkel nu op een nieuwe plek: de Grotestraat 1C. Ook de MultiVlaai in Nijverdal blijft open, zo benadrukken zij na vragen van klanten.

MultiVlaai bakt dagelijks verse vlaaien die vanuit het Limburgse Sevenum naar Rijssen gebracht worden. Zo kunt u zes dagen per week genieten van de overheerlijke, dagverse vlaaien waar zij bekend om staan. Voor iedereen is er wel een geliefde variant te vinden; MultiVlaai biedt meer dan veertig soorten vlaaien aan. Van de klassieke abrikozenvlaai en appelkruimelvlaai tot wat meer bijzondere smaken. Probeer bijvoorbeeld eens de vlaai met Nutella voor de echte chocolade-liefhebber. Ook de Salted Caramel-, Brownie- en Winterkoninkjesvlaai met aardbeien vallen goed in de smaak. Henk en Carolien willen dan ook graag wat bijzonders bieden. Er zijn ook vlaaien te krijgen zonder gelatine en/of alcohol; hier is ook een aparte folder voor. Vraag er dus naar bij één van de medewerkers. Ook bieden zij binnenkort het assortiment van Real American Bakery aan.

Aanbiedingen
MultiVlaai bewijst dat lekker niet duur hoeft te zijn; je hebt al een heerlijke vlaai voor 7,99 euro. Wekelijks zijn er ook leuke aanbiedingen zoals de luxe vlaai van de week voor 10,99 euro. Wanneer een hele vlaai teveel is, kunt u natuurlijk ook een halve vlaai of individuele punten kopen. Bij aankoop snijden zij deze ook graag voor u; zo kunt u direct genieten. MultiVlaai heeft ook een mooie selectie taarten zoals de altijd geliefde appeltaart en slagroomtaart. Een eigen taart ontwerpen is ook mogelijk.

Belgische bonbons
Trots zijn Henk en Carolien op de shop-in-shop van Leonidas bonbons. Met de openings-waardebonnen in deze krant kunt u onder meer een doos van 375 gram kopen voor 7,50 euro (normaal 10,90 euro). Of voor de échte liefhebber is er ook een bon voor 20 procent korting op het gehele Leonidas-assortiment. Leonidas maakt al meer dan honderd jaar bonbons volgens traditionele methodes en met de fijnste gerechten. Dit past dan ook goed binnen het assortiment volgens Henk: "Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een heerlijk cadeau? Dan zijn de heerlijke Leonidas bonbons zeker aan aanrader."

Bezorging
Wanneer u even niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen kunt u ook een bestelling laten bezorgen tegen een kleine vergoeding. Wanneer u voor 13.00 uur bestelt is dit de volgende dag vers in huis. Vaste klanten sparen met de MultiVlaai spaarkaart voor een mooie korting. Zo krijgt u met een volle kaart 50 procent korting op één vlaai naar keuze met een maximale verkoopprijs van 15,99 euro. De kaarten zijn onbeperkt geldig en zijn in te leveren bij MultiVlaai Rijssen en Nijverdal.

Openingsaanbieding
Om de opening van de nieuwe vestiging te vieren trakteert MultiVlaai! Kijk hier naast voor vier waardebonnen met smaakvolle aanbiedingen! Zo laten Henk en Carolien u graag kennismaken met het ruime assortiment vlaaien, taart en natuurlijk de Leonidas-bonbons. Zo ontvangen de eerste tweehonderd klanten een kleine attentie met vier verschillende bonbons; geldig zolang de voorraad strekt. De waardebonnen zijn vier weken geldig, dus kom eens langs om kennis te maken. MultiVlaai Rijssen is geopend van maandag 08.00 tot 12.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 14.30 uur. Tel (0548) 522 532 of www.multivlaai.nl.