Fly like an Eagle

RIJSSEN - De muziek van de Eagles was, is en blijft geweldig om naar te luisteren. Op 15 maart vanaf 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen laten The Dutch Eagles dat horen.

Al meer dan tien jaar brengen The Dutch Eagles de muziek van de Eagles en de tijdgenoten ten gehore. Inmiddels hebben zij ook internationale bekendheid. Even terug in de tijd en een avond genieten van tijdloze muziek. Kaarten à € 23,50 kunnen gekocht worden aan de kassa van het Parkgebouw of via www.parkgebouw.nl.

40 jaar Hoolter Daânsers

HOLTEN - In maart 1978 werd er in Holten een folkloristische boerendansgroep opgericht. Nu 40 jaar later een mooi moment om daarbij stil te staan.

Vanaf 16 maart is er daarom een expositie te zien in Oudheidkamer Hoolt'n, Dorpsstraat 27 in Holten. Gedurende het 40-jarig bestaan zijn er de nodige hoogtepunten geweest waarvan nu een tentoonstelling is te zien. De entree van de Oudheidkamer Hoolt'n is gratis.

Promises

RIJSSEN - Gospelgroep Promises geeft op 17 maart het concert 'We are the world, let's make a difference".

Muziek en verhalen zullen tijdens het optreden afwisselend te horen zijn. Alles met als onderwerp dat alle mensen samen de wereld maken en hoe samen een verschil gemaakt kan worden. Op 17 maart luisteren naar Gospelgroep Promises kan vanaf 20.00 uur in Open Hof, Stationsdwarsweg 2 in Rijssen. De entree bedraagt € 5,-.