Twents Liturgiekoor in Dorpskerk

HOLTEN - Kom op zondag 11 maart naar de Dorpskerk in Holten voor de "Via Crucis" uitgevoerd door het Twents Liturgiekoor.

Onder dirigent Bram van der Beek en met Jos Beunders op de piano zal het koor een mooie uitvoering brengen van de Via Crucis van Frans Liszt. Ze volgen de lijdensweg van Jezus, van z'n gevangenschap tot de graflegging. De zang zal in het Latijn zijn, met de mogelijkheid om de tekst in het Nederlands te lezen. Ook wordt de uitvoering ondersteund met beelden van de kruiswegstaties. De avond begint omstreeks 19.00 uur en de toegang is vrij. Een gift wordt op prijs gesteld.

Theater: Bruin café 'Dubbel D'

HOLTEN - Dijkerhoeks Amateur Toneel (DAT) staat op vrijdag 16 maart met hun voorstelling "Bruin café 'Dubbel D'" in het Kulturhus Holten. Een komisch toneelspel over twee zussen die een bruin café runnen. Ze nemen je mee in het leven van een aantal vaste bezoekers.

'Dubbel D' staat voor Derkje en Dorien, de gezusters die samen de trotse eigenaressen zijn van een bruin café. De bezoekers zijn excentriek en hebben ieder hun eigen verhaal. Zuinige Berend slaagt er keer op keer in om te vertrekken zonder te betalen. Reint is altijd overtuigd van z'n eigen gelijk en Jet praat alleen via haar hondje. Duik in het kleurrijke leven van deze personages en volg het wel en wee van het café in deze humoristische voorstelling. DAT staat op vrijdag 16 maart in het Kulturhus Theater aan de Smidsbelt 6 om 20.00 uur. Voor kaarten, neem contact op met het Kulturhus via reserveringen@kulturhusholten.nl of regel het online via www.kulturhusholten.nl.