Ladies in the attic

HELLENDOORN - Schilderijen van de schildersgroep 'Ladies in the attic' zijn nu te zien in het Noaberhuus in Hellendoorn.

Na een geslaagde expositie van schilderijen van Ria Dakhorst heeft deze nu plaats gemaakt voor schilderijen van de schildersgroep "Ladies in the attic". Dit betreft een groep dames die al jaren samen schilderen. Naast schilderen ondernemen deze dames ook andere activiteiten zoals het bezoeken van musea. De tentoongestelde schilderijen geven een beeld van de grote variatie in technieken, van abstract tot figuratief en van modern tot klassiek. Tijdens de openingstijden van het Noaberhuus bent u van harte welkom voor een bezoek aan deze expositie. De entree is gratis. Diverse schilderijen worden tegen gereduceerde prijzen aangeboden.

The Dutch
Eagles staan in Parkgebouw

RIJSSEN - De tributeband "The Dutch Eagles" brengen op donderdag 15 maart een bezoek aan het Parkgebouw Rijssen. Herbeleef de muziek van de Eagles en hun tijdgenoten in een concert van deze talentvolle band.

Leo Blokhuis zei al eens dat The Dutch Eagles de echte Eagles voorbij gaan. Ze zijn niet zomaar een tributeband maar weten je echt terug te brengen naar de muziek uit die tijd. Met loepzuivere zang en meerdere talentvolle gitaristen wordt exact de sound van de Eagles nagebootst in een daverend live concert. Het publiek wordt deze avond getrakteerd op alle grote hits uit die tijd, en meer! Tickets reserveren kan via www.parkgebouw.nl of aan de kassa van het Parkgebouw Rijssen aan de Oosterhofweg 49. Aanvang van het concert op 15 maart is om 20.00 uur.

Try-out Yentle en de Boer

NIJVERDAL - De try-out van de nieuwe voorstelling van Yentle en de Boer vindt plaats op zaterdag 10 maart om 20.15 uur in het ZINiN theater te Nijverdal.

De dames Yentle en de Boer zijn bekend van RTL Late Night, Opium TV en hun aanwezigheid bij Frits Spits. In hun voorstellingen verwerken ze liedjes, verhalen, fictie en realiteit. De nieuwste voorstelling draagt de naam "Magie" en belooft een zoektocht te worden naar iets dat boven al het andere uitstijgt. Deze cabaret try-out is bij te wonen door kaarten te kopen via www.zinin.com.