Afbeelding
Foto:

Mensingboerderij opent haar deuren

RIJSSEN – De Mensingboerderij in Rijssen opent op donderdag 15 maart de deuren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Gedurende deze dag kan iedereen kennis maken met de cliënten van deze dagbestedingslocatie en de activiteiten die zij uitvoeren.

De Week van Zorg en Welzijn is een landelijk initiatief. Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart is de zesde editie. Achterliggend doel is dat zorg- en welzijnsorganisaties kunnen laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook de Mensingboerderij doet aan deze actie mee. Op donderdag 15 maart is iedereen van 10.00 uur tot 15.30 uur welkom op deze locatie.

Activiteiten
De cliënten laten zien welke creatieve producten zij dagelijks maken, maar er is deze dag nog veel meer te beleven in en rondom de oude boerderij. Er zijn workshops vogelhuisjes maken en workshops schilderen. Daarnaast zijn er lekkernijen verkrijgbaar, waaronder vers gebakken koeken van bakkerij 't Möpke uit Enter (eveneens een locatie van Stichting Philadelphia Zorg). Maak kennis met de mooie en creatieve producten en breng een bezoek aan de Mensingboerderij.

Philadelphia
De Mensingboerderij maakt onderdeel uit van Stichting Philadelphia Zorg, een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. De locatie aan de rand van Rijssen biedt ruimte aan cliënten met een verstandelijke beperking voor dagbesteding. Ze worden gestimuleerd en geactiveerd door ontspannings-, educatieve- en arbeidsmatige activiteiten die een creatief karakter hebben. Veel producten die op de Mensingboerderij worden gemaakt, worden ook verkocht. De Mensingboerderij is te vinden aan de Keizersdijk 57 te Rijssen of telefonisch te bereiken via 0548 – 514914. Kijk ook op: www.philadephia.nl