Afbeelding
Foto:

Fit met hardloopclinic


RIJSSEN - Met de feestdagen weer ver achter ons en de voor velen net niet helemaal geslaagde goede voornemens slaan Gerrit Voortman, Work Dynamic en In Person Rijssen de handen in één.

Waar Work Dynamic laat zien dat het allemaal een stuk sportiever kan op het kantoor, vindt uitzendbureau In Person Rijssen het belangrijk dat de uitzendkrachten en werknemers fit en gezond op de werkvloer verschijnen. "Met de vele hardloopevenementen in het vooruitzicht is het natuurlijk belangrijk vooraf te trainen," zegt oud topatleet Gerrit Voortman.

Ervaren hardloper
Gerrit heeft veel ervaring met hardlopen: zo werd hij in maart 2003 Nederlands kampioen op de halve marathon en werd hij in hetzelfde jaar ook Europees kampioen. Ook heeft hij een tweede plaats van de het wereldkampioenschap in Puerto Rico op zijn naam staan. Gerrit geeft aan dat een goede loophouding cruciaal is voor het uithoudingsvermogen. Ook een trainingsschema op maat is van groot belang. Daarom organiseren Work Dynamic, In Person Rijssen en Gerrit Voortman hardloopclinics om deelnemers op deze manier samen voor te bereiden op de hardloopevenementen die zullen plaats vinden in het voorjaar en in de zomerperiode.

Informatie
De eerste clinic van de vier die gepland staan zal plaats vinden op 28 maart, we zullen dan om 18:45 uur verzamelen bij het kantoor van In Person Rijssen aan de Enterstraat 9A, waar we vervolgens door Gerrit meegenomen worden voor een clinic. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan gratis op via Rijssen@inperson.nl. Via dit mailadres kun je ook meer informatie opvragen. De overige clinics zijn op 18 april, 23 mei en 20 juni.