Afbeelding
Foto:

Kinderopvangorganisatie De Kindertuin breidt verder uit

RIJSSEN - Per 1 maart 2018 breidt Christelijke Opvang de Kindertuin haar locatie 'de Pinksterbloem' verder uit. Locatie de Pinksterbloem is gevestigd aan het Brandlicht 1 in Rijssen.

Sinds augustus 2017 biedt de Kindertuin peuteropvang en buitenschoolse opvang aan in één lokaal op de Pinksterbloem. Door toenemende vraag naar opvang voor met name de jonge kinderen, wordt er per 1 maart ook in het naastliggende lokaal opvang geboden. De opvang is gericht op kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Zo zal er 's ochtends peuteropvang worden geboden en 's middags dagopvang.

Peuteropvang
Peuteropvang is een voorschoolse voorziening voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Het doel van de peuteropvang is om kinderen te stimuleren in hun individuele ontwikkeling. Kinderen krijgen hier de gelegenheid om in groepsverband te spelen, leren en zich te ontwikkelen. Dit aanbod is vergelijkbaar met het aanbod wat wordt aangeboden op de peuterspeelzaal. Wij bieden een voor- en vroegschools programma (VVE) aan.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze opvang of wilt u een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur). U kunt haar telefonisch bereiken op 06-28562140 of via g.schaap@dekindertuin.nl. Ook kunt u meer informatie vinden op onze website: www.dekindertuin.nl

Shutterstock