Literaire Dialect wandeling

NIJVERDAL - Op zaterdag 10 maart om 14.00 uur gaat er een Literaire Dialectwandeling van start vanaf het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Tijdens deze interessante boswandeling ontmoeten literatuur en natuur elkaar. Geniet van de buitenlucht en de schoonheid van het natuurgebied tijdens de door de boswachter uitgezette wandeling. Deze voert langs mooie, interessante plekken in de natuur. Tijdens deze wandeling draagt Tineke van Buren gedichten in dialect voor, met als thema natuur. De wandeling valt in de Nederlandse boekenweek die voor dit jaar als thema "de natuur" heeft. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Voor meer informatie kan men terecht bij de balie van het Buitencentrum of telefonisch contact opnemen: 0548-612711.

Özcan Akyol bezoekt ZINiN Theater

NIJVERDAL - Een week voor de gemeenteraadsverkiezingen brengt Özcan Akyol een bezoek aan het ZINiN theater Nijverdal voor een interessante lezing.

Het onderwerp dat hij wil aankaarten is verkiezingen en democratie. Om dit onderwerp goed te belichten zal ook het publiek een stem krijgen. De schrijver en columnist gaat graag het dialoog aan over deze belangrijke onderwerpen. Hij verschijnt regelmatig als opiniemaker in talkshows en heeft goed nagedacht over deze onderwerpen. Nu wil hij z'n visie delen, en de mening van het publiek horen! Met een perfecte timing zo vlak voor de verkiezingen!

Aanwezig zijn bij deze interactieve lezing van Özcan Akyol? Hij staat op dinsdag 13 maart in het ZINiN Theater. Aanvang is om 20.15 uur, kaarten bestellen hiervoor kan via www.zinin.com.

Cabaret van Roué Verveer

NIJVERDAL - Roué Verveer staat op zaterdag 17 maart in het ZINiN theater met zijn nieuwste voorstelling "Heppie de peppie".

Roué Verveer is bekend van verschillende succesvolle solovoorstellingen en samenwerkingen met andere cabaretiers. "Heppie de peppie" belooft zoals we van hem gewend zijn te zijn gevuld met goede grappen, improvisatie en zelfspot. Wees erbij vanaf 20.15 uur die avond! Kaarten bestellen kan via www.zinin.com.