Een bijzondere "Muziek onder de trap"

NIJVERDAL - Het terugkerende Muziek-onder-de-trap concert in het Huis van Cultuur en Bestuur in Nijverdal wordt op donderdag 15 maart extra bijzonder.

Behalve het reguliere concert in het Huis van Cultuur en Bestuur dat al in de planning stond, is er nu ook een voorprogramma toegevoegd in de vorm van jong talent van het ensemble Aquaflûte. Aquaflûte is bij elkaar gebracht door dwarsfluit docente Marion Rohaan en bestaat uit Alieke Timmerman (1991), Annemiek Morsink (1992), Anneleen Keizer (1991) en Annelon Seppenwoolde (1993). De groep bestaat sinds 2006 en mag op 15 maart voorafgaand aan het concert van Salon Orkest Nijverdal Hellendoorn en Omstreken (SONHO) laten horen wat ze in huis hebben.

SONHO belooft weer een gevarieerd muzikaal programma aan te bieden aan bezoekers. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen hier hun hart ophalen. Muziek-onder-de-trap begint om 20.00 en is gratis toegankelijk voor liefhebbers. Het wordt daarnaast op prijs gesteld om een vrije gift te doen in de daarvoor aanwezige vioolkist.

Muziek-onder-de-trap is een initiatief van Muziekkring Hellendoorn en is bedoeld om klassieke muziek in de gemeente in stand te houden en te stimuleren. Bent u benieuwd naar SONHO of het jonge talent van Aquaflûte? Wees dan welkom op donderdagavond 15 maart in het Huis van Cultuur en Bestuur aan de Willem Alexanderstraat te Nijverdal.