Kozet Kouri
Kozet Kouri Foto:

Beauty by Kozet

RIJSSEN - Lekker in je vel zitten begint bij een mooie look! Kozet Kouri opende begin januari haar nieuwe praktijk aan huis; Beauty by Kozet. U kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen, visagie én de nieuwste permanente make-up technieken.

Kozet heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Zij behaalde afgelopen jaar haar diploma voor het aanbrengen van permanente make-up van Art of Beauty, waarmee ze ook deze behandelingen vakkundig uit kan voeren.

Behandelingen
Op afspraak kunt u dagelijks bij haar terecht voor diverse behandelingen. Dit begint met wimperlifting, wenkbrauwen epileren en verven of gezichtsontharing. Voor een stukje ontspanning kunt u ook een basis- of uitgebreide gezichtsbehandeling doen, met onder meer reiniging, scrubben, een masker en dag- of nachtcréme aanbrengen. Kozet specialiseert daarnaast ook in stijlvolle make-up, uiteenlopend van casual- tot feest- en bruidsmake-up.

Permanente make-up
Dé trend van dit moment is natuurlijk de permanente make-up. Het voordeel: altijd uw perfecte look, maar zonder veel moeite. Zo is met name de permanente make-up voor wenkbrauwen populair; ook in combinatie met het aanbrengen van permanente eyeliner. Op de Facebook-pagina beautybykozet zijn veel voorbeelden te vinden. Kozet volgt ook regelmatig nascholingen en trainingen om de nieuwste technieken bij te houden. De kwaliteit van deze behandelingen staat voorop! Uiteraard voldoet de salon aan de strenge hygiëne-eisen van de GGD.

Maak een afspraak
Maak voor half april een afspraak en profiteer ook van een mooie openingsaanbieding: permanente make-up voor de wenkbrauwen voor slechts 165 euro (normaal 225 euro). Beauty by Kozet werkt op afspraak en is gevestigd aan de Esstraat 49 in Rijssen. Kijk voor de volledige prijslijst en meer informatie op: www.beautybykozet.nl Bel voor een afspraak met: 06 - 126 01 333