Afscheid ds. J. van Laar van Ger. Gem. Rijssen-West

RIJSSEN - Ds. J. van Laar hoopt in verband met zijn vertrek naar de Gereformeerde Gemeente van Barneveld-Zuid op woensdag 18 april voor te gaan in een afscheidsdienst.

Deze dienst zal gehouden worden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente Rijssen-West, Veeneslagen 107. Aanvang 19.30 uur.

Gospelconcert Promises

RIJSSEN - Op zaterdagavond 17 maart zal Gospelgroep Promises een concert geven in Open Hof te Rijssen.

Met het concert "We are the world, let's make a difference" staan ze stil bij de huidige problemen in de wereld. Hoe gaan we om met vluchtelingen, vreemdelingen en de oorlogen in andere werelddelen? Ook is er aandacht voor de hindernissen die een ieder in z'n leven ervaart. Er wordt gekeken naar de individualistische samenleving en hoe we er voor elkaar kunnen zijn in soms moeilijke tijden. Samen vormen wij de wereld, hoe kunnen wij een verschil maken? Voor inspiratie kijken ze naar de bijbel met de nog altijd actuele verhalen. Het concert biedt ruimte voor bijzondere verhalen die worden afgewisseld met mooie liederen.

Het concert begint om 20.00 uur in de Open Hof aan de Stationsdwarsweg 2. De entree bedraagt 5,- euro. Donateurs hebben bij vertoning van een donateurskaart recht op een keer gratis entree.