Rumor Has it & Charlie Luske

RIJSSEN - De zanggroep Rumor Has It staat op zaterdag 17 maart op de planken van het Parkgebouw Rijssen. Als special guest hebben ze Charlie Luske uitgenodigd, bekend als oud-deelnemer van The Voice of Holland.

Rumor Has It werd bekend van de liveshows van Holland's Got Talent. Daar bewees de meidengroep over groot zangtalent te zingen. Tegenwoordig staan ze in het theater met hun show "The Extra Mile". Op zaterdag 17 maart spelen ze deze voorstelling in het Parkgebouw met niemand minder dan Charlie Luske. De musicalster en finalist van The Voice of Holland zal deze avond een gedeelte van z'n eigen werk zingen voor het publiek. Ook zullen ze die avond samen zingen. De ingrediƫnten voor een perfecte, muzikale avond! Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen aan de kassa van het Parkgebouw aan de Oosterhofweg 49 of online via www.parkgebouw.nl. Het concert zal om 20.00 uur beginnen.

Lezing
Paasvuren

HOLTEN - Teun Deijk vertelt op woensdag 21 maart over de historie en hoogtepunten van de paasvuren rondom Holten.

Pasen staat alweer voor de deur en traditioneel horen hier ook de paasvuren bij. Teun Deijk verzamelt en bundelt verhalen over de historie en tradities. Nu vertelt hij in het Kulturhus Holten over de geschiedenis van paasvuren in deze regio. Kom op woensdagavond 21 maart om 20.00 uur naar de lezing in het Kulturhus Holten. Kaarten zijn te bestellen via www.kulturhusholten.nl.